onsdag 24 oktober 2012

Mobilhållare


Hej,
Onsdagar är det jag, Marie/Malatezta, som ska visa något som jag hoppas inspirerar er.

Satt på jobbet i veckan och hade en konversation med min man via Skype på mobilen. Då väcktes ett behov av att ha en snygg mobilhållare på skrivbordet. Därför kommer jag idag att visa er hur den blev.

Idéen till denna mobilhållare fick jag från ett inlägg hos Scrapparazzi. Med den mobilhållaren i åtanke gjorde jag min egen variant av den.

Stommen till hållaren är en tom pappersrulle som jag klippt till i önskad utseende och lutning.
När jag var klar med stommen klädde jag den med svart papper. Det gjorde jag för att min första tanke var att bara använda lite washitape från Tim Holts som dekoration, och jag ville inte att rullen skulle synas igenom. Men när jag väl började tejpa kunde jag inte sluta och till slut var hela hållaren täckt med flera lager tape. :-)
För att jag ska kunna använda hållaren utan att den ska ta skada har jag lackat den med decoupagelack.

Nyfikna på resultatet? Här kommer en serie bilder.

Mobilhållaren framifrån.

Lite mer från sidan
Bakifrån


Nu har jag en snygg mobilhållare att ha på skrivbordet på jobbet och jag kan enklare se om jag får meddelanden utan att behöva leta efter mobilen.

Hoppas ni gillar den och lämna gärna en kommentar och visa hur era blir.

Sköt om er!

Kram Marie

4 kommentarer:

  1. Jättefiffig och snygg!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. :-) Snygg! Smart med washitejpen och att lacka den. Tack för att du länkade till min gamla hållare. Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. De uppenbara saker som fake rolex denna klocka behövde korrigeras var repor, bucklor, fläckar från hela klockan (armband, etui). Jag trodde att det var det. Titta fake Rolex dock på den konstiga cirkeln i mitten av ratten. Till en början visste jag inte vad det kunde vara. Det visade sig att rolex replica det var en smet från kondens. Därför visste jag att denna klocka behövde en full service för att se till att allt är ordentligt Rolex replica rengjort och torrt inuti. Nästa sak som jag kontrollerade var hur klockan kördes när den testades på en tidsgrafermaskin. Det tog ungefär rolex kopia 50 sekunder om dagen med ganska låg amplitud och bad om ett fullständigt underhåll. Men jag gav inte upp och kom istället fake cartier på en idé att föra tillbaka hela klockan till dess tidigare härliga dagar. Jag var inte riktigt säker på fake IWC hur mycket hela operationen skulle kosta mig att vara uppriktig med dig. Klockan behövde så mycket vård och jag menar fake audemars piguet professionell vård.

    SvaraRadera