söndag 28 oktober 2012

Halloween - minialbum


Hej!

Idag är det söndag om min, Mia/Pysselmias tur att blogga.
Hoppas ni har en bra helg! Så här i Halloweentider vill jag visa ett minialbum jag har gjort just med det temat. Vi brukar alltid ha ett Halloweenkalas tillsammans med kusinerna där vi serverar allt möjligt "läskigt" såsom häxfingrar, gröna spagettimaskar, spökdricka... Alla klär ut sig och vi tänder en massa ljus. Så kul! Det blir ju en hel kort en sådan kväll och det är kul att samla dem i ett passande album. Så - här kommer en massa bilder på årets album, hoppas ni orkar titta till slutet :)

Framsidan - ostduk som jag svärtat med Tim Holtz distresser.
Kolla in de coola fladdermössen i övre och undre kanten :)
En massa härliga tags!






Ha en fortsatt härlig helg!

Mia









4 kommentarer:

  1. Döööö-läckert! :) supercoolt! Nu blev jag ju faktiskt riktigt sugen på att klä ut mig, och och pyssla ihop ett album till alla fest-minnen...

    SvaraRadera
  2. Så himla lÄckert! Makalöst läskig och häftig!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  3. Vilken läckerhet!
    Alla fina tag´s! :D

    Tack för en UNDERBAR blogg!

    SvaraRadera
  4. Modeller med kalibrerade ramar, särskilt Submariner fake rolex och GMT-Master II, har ikonisk status och ändras därför endast mycket långsamt och på lång sikt. De mer eleganta fake Rolex modellerna, däremot, erbjuder mer bredd för moderna variationer, för versioner designade för att tilltala specifika marknader, eller rolex replica för något mer vågade färgade modeller som antagligen inte kommer att sälja i stort antal. Detta Rolex replica gör det möjligt för Rolex att lösa ett problem som är förknippat med framgången: en Submariner är ett rolex kopia mycket vanligt armbandsur, men ganska lång tid kommer troligen att gå innan en dam som bär en guld Day-Date med en grön replika klockor urtavla och en grön krokodilband upptäcker en se exakt som hennes på en annan kvinnas handled. Man ser också att Rolex förlitar rolex kopior sig på olika guld- eller bicolorvarianter för att öka det genomsnittliga priset per klocka. Detta påverkar också designen eftersom klockor kopior dessa modeller vanligtvis har urtavlor i matchande färger. Intressant nog finns också billigare rolex klocka kopia Rolex-modeller i denna mer eleganta grupp tack vare Oyster Perpetual utan datum, som har funnits sedan 2015 i en 39 mm-version som är tillräckligt stor fake cartier för en mans handled. Rolex integrerar också trender här, t.ex. blå ringer.

    SvaraRadera